Profil kompanije

Контактирајте нас

Гуилин Сансхан Суперхард Материал Цо, Лтд.
Додајте: НО.84, Лиухе Роад, Гуилин Цити, Гуангки Провинце, Кина.
Контактирајте нас: Схарон Ксие
Тел: + 86-773-5821300
Факс: + 86-773-5809191
Мобилни: + 86-18507735430
Е-маил: сансхан@сс-диамондвире.цом

Наша компанија има много научника и стручњака који су студирали супер тврди материјал и техничаре који су радили на производњи супер чврстог материјала у првом плану од оснивања компаније. Сви имају јак развој и истраживање.

Размена техника је једном направљена са специјалним одељењем материјала компаније ГЕ у САД-у, у међувремену смо учествовали у обуци и послао запослене да проучавају технологију дијамантске жичане тестере и нафтне бургије. Такође имамо широку сарадњу, истраживање и развој комуникације са сродним универзитетима и истраживачким институцијама. То је нашу жицу дијамантске жице и друге врсте дијамантских алата постигле велики напредак и побољшање квалитета, а избјегло је пуно проблема током сечења. Наши производи су достигли чин најбољег квалитета и афирмисали су га након што га је тестирао овлашћени одјел Пацификски центар за испитивање у Јапану. Спецификације и параметри перформанси наших производа су превазишли стандард у земљи и иностранству.

Наша компанија је добила репутацију и сертификате народа Хигх-тецх Ентерприсе и прошла систем аутентификације система квалитета ИСО9001-2000 у 2007. години. Стандард квалитета и контрола наших производа су достигли до Интернационалног напредног нивоа.

11.jpg