Profil kompanije

Контактирајте нас

Гуилин Сансхан Суперхард Материал Цо, Лтд.
Додајте: НО.84, Лиухе Роад, Гуилин Цити, Гуангки Провинце, Кина.
Контактирајте нас: Схарон Ксие
Тел: + 86-773-5821300
Факс: + 86-773-5809191
Мобилни: + 86-18507735430
Е-маил: сансхан@сс-диамондвире.цом

Naša kompanija ima mnogo naučnika i stručnjaka koji su proučavali super-tvrde materijale i tehničare koji su radili na proizvodnji super-tvrdog materijala u prvom planu od kada je kompanija osnovana. Svi oni imaju snažan kapacitet razvoja i istraživanja.

Razmena tehnika je napravljena sa odeljenjem za specijalne materijale kompanije GE u SAD-u, u međuvremenu smo učestvovali u obuci i poslali zaposlene da prouče tehnologiju testere sa dijamantskom žicom i bušilicom za naftna polja. Takođe imamo široku saradnju, istraživanje i razvoj komunikacije sa srodnim univerzitetima i istraživačkom institucijom. Time smo postigli veliki napredak i poboljšanje kvaliteta dijamantske testere i drugih vrsta dijamantskih alata, te izbjegli mnoge probleme prilikom rezanja. Naši proizvodi su dostigli najkvalitetniji rang i potvrdili su nakon testiranja od strane ovlaštenog odjela Pacific ispitni centar u Japanu. Specifikacije i parametri performansi naših proizvoda preuzeli su standard u zemlji i inostranstvu.

Naša tvrtka je dobila reputaciju i certifikate nacije High-tech poduzeća i prošla je provjeru autentičnosti sustava kvalitete ISO9001-2000 u 2007. Kvalitetni standard i kontrola naših proizvoda dostigli su međunarodni napredni nivo.

11.jpg