Profil kompanije

Контактирајте нас

Гуилин Сансхан Суперхард Материал Цо, Лтд.
Додајте: НО.84, Лиухе Роад, Гуилин Цити, Гуангки Провинце, Кина.
Контактирајте нас: Схарон Ксие
Тел: + 86-773-5821300
Факс: + 86-773-5809191
Мобилни: + 86-18507735430
Е-маил: сансхан@сс-диамондвире.цом

Има више од 30 година од коришћења дијамантске жице за камен у камен. Посљедњих година, дијамантска жичана пила се широко користи у каменоломима код куће. Његов принцип рада је сљедећи:

Дијамантска жичана пила се вуче кроз перфорацију погодну у хоризонталном и вертикалном смеру унапред. Затим се дијамантска жица поставља на замајац након споја, а замашњак управља електромотор како би се дијамантска жица одрезала каменом, док се у исто вријеме вода сипа у шиву како би се охладила дијамантска зрна и искључила стаклени прах током сечења. Дијамантска жичана пила се креће уназад како се одржава одређена напетост и брзина резања све док се резање не заврши.

Дијамантска жичана пила намењена је за резање флексибилног камена само у ранијој фази. Техника мермера од камена је била зрела на међународном нивоу. Што се тиче тврдог гранита и других камена, немилосрдних напора произвођача дијамантских алата и власника каменолома, који резултирају све напреднијом технологијом за сечење гранита са жичаним тестером. Тренутно се жичана пила примењује у сечењу камена различите тврдоће, укључујући гранит, мермер, пешчар, итд. Видели смо глобални тренд побољшања квалитета производа и смањења трошкова производа у индустрији.

10.jpg